Projects

Silverdale House

The interior design of this contemporary house follows three general rules-of-thumb: clean lines, less is more and void of clutter...

Read more

The interior design of this contemporary house follows three general rules-of-thumb: clean lines, less is more and void of clutter...

Read more


Sakaba Japanese Restaurant

The design scheme of this newly built Japanese restaurant is one of tradition with a touch of modernism.

Read more

The design scheme of this newly built Japanese restaurant is one of tradition with a touch of modernism.

Read more


SmartLife Showroom

The client's showroom area required high quality, comfortable and unique lighting. The Cultro series was used in the corridor and main areas in a mismatched configuration to harmonize with the ceiling shape...

Read more

The client's showroom area required high quality, comfortable and unique lighting. The Cultro series was used in the corridor and main areas in a mismatched configuration to harmonize with the ceiling shape...

Read more


Data Center

This newly constructed data center area required adequate functional lighting along each aisle in the windowless room. In addition to the functional lighting, the client wished to differentiate between the hot and cool aisles, which was achieved using red and blue LED strip lighting respectively.

...

Read more

This newly constructed data center area required adequate functional lighting along each aisle in the windowless room. In addition to the functional lighting, the client wished to differentiate between the hot and cool aisles, which was achieved using red and blue LED strip lighting respectively.

...

Read more


Parnell House

This quaint Parnell cottage was refurbished with a modern interior to adapt to the client's vision. Small, unobtrusive downlights were used in the kitchen area to create a clean and polished look, whilst the dining and living areas boast large statement pendants, adding both warmth and style.

...

Read more

This quaint Parnell cottage was refurbished with a modern interior to adapt to the client's vision. Small, unobtrusive downlights were used in the kitchen area to create a clean and polished look, whilst the dining and living areas boast large statement pendants, adding both warmth and style.

...

Read more